Frånluftsvärmepumpar Trollhättan

NIBE F110 frånluftsvärmepump

NIBE F110 frånluftsvärmepump

Köp NIBE F110
NIBE F370 frånluftsvärmepump

NIBE F370 frånluftsvärmepump

Köp NIBE F370
NIBE F470 frånluftsvärmepump

NIBE F470 frånluftsvärmepump

Köp NIBE F470
NIBE F750 frånluftsvärmepump

NIBE F750 frånluftsvärmepump

Köp NIBE F750

Fler frånluftsvärmepumpar

Frånluftsvärmepumpar från Svensk Kylservice

Har din nyfikenhet kring frånluftsvärmepumpar väckts? Då är du varmt välkommen till oss på Svensk Kylservice för att lära dig mer om dem, diskutera dina behov och vad som är möjligt. Vi är proffs på värmepumpar och ser fram emot att installera en i ditt hem och se till så att dina uppvärmningsutgifter påtagligt sänks.


Fördelar vs. nackdelar

Det finns massor av fördelar med frånluftsvärmepumpar men nackdelarna är i regel icke diskuterbara.

En frånluftsvärmepump är enkel att installera och sköta, den är smart och tyst och spar dig en massa pengar. Fördelarna är som sagt uppenbara.

För att ens hus ens ska vara aktuellt för en frånluftsvärmepump så måste det finnas ett mekaniskt ventilationssystem. Dessutom lämpar sig denna lösning mindre bra för stora hus på över 200 kvadratmeter.

Ta vara på den värme som finns

Den generation svenskar som lever idag har insett vikten av återvinning, det har varit ett tema som följt oss genom skolgång och även ute genom effektiva kampanjer i samhället. Vi är bra på att återvinna och just därför vurmar vi kanske lite extra för frånluftsvärmepumpar.

Det frånluftsvärmepumpar gör är återvinna värme från den luft som lämnar huset via ventilationssystemet, det är en mycket lönsam och smart lösning. Om man gör en jämförelse mellan frånluftsvärmepump och en klassisk elpanna så kan man räkna med att spara ungefär 50 % av kostnaderna om man väljer värmepumpen.

I nya hus är frånluftsvärmepumpar standard, och det krävs ett relativt nytt hus för att denna värmepump ska fungera optimalt. Det får heller inte handla om ett för stort hus, utan max 200 kvadrat. Installationen av en frånluftsvärmepump är smidig och enkel.

Välkommen till Svensk Kylservice!

Frånluftvärmepumpar

Behöver du hjälp med din värmepump?

kontakta klimatteam värmepumpar