Spabad Trollhättan

Clarity Spas spabad

Clarity Spas
spabad

Köp Clarity Spas
Evolution Spas spabad

Evolution Spas spabad

Köp Evolution Spas
Twilight Series spabad

Twilight Series spabad

Köp Twilight Series
Michael Phelps Legend Series spabad

Michael Phelps Legend Series

Köp Legend Series

Fler spabad

Unna dig ett spabad från Svensk Kylservice

Trots att intresset för spabad har varit stort ganska länge så har vi här på Svensk Kylservice inte velat sälja några eftersom vi inte ansett att det funnits några spabad som håller måttet för nordisk standard och nordiskt klimat. Men i denna bransch utvecklas produkterna i en rasande fart och nu finns det exceptionella spabad även för oss nordbor – och de hittar du givetvis hos oss på Svensk Kylservice.


Spabad blir billigt med värmepump

Vi på Svensk Kylservice har ägnat oss åt klimatanläggningar i många år vilket har introducerat oss för diverse associerade produkter och koncept. Spabad är en sådan produkt. Allt fler önskar sig ett spabad hemma, för att riktigt lyxa till det med tillgång till varmt utomhusbad året runt. Har man en värmepump så kan man låta den värma vattnet i spabadet, vilket spar en massa pengar, och installerar man t ex en bergvärmepump så kan man slå två flugor i en smäll och låta installera ett spabad samtidigt.

Vad är ett spabad?

Ett spabad är ett badkar, men som anpassats för utomhusanvändning. Det är dessutom mer än ett enkelt badkar utan mer likt en avancerad jacuzzi. Man kan välja till en massa härliga funktioner till sitt spabad om man önskar – som massagefunktioner och bubbel.

Det finns spabad i en mängd olika storlekar och former och när man väljer spabad till sitt hem så utgår man från hur mycket plats man har, hur mycket pengar man vill lägga och vilka funktioner som känns viktiga. Baserat på dessa saker väljer man sedan sitt spabad. Det är lite av en investering att köpa ett spabad, men att ha tillgång till utomhusbad året om är verkligen lyxigt.

spabad

Behöver du hjälp med din värmepump?

kontakta klimatteam värmepumpar