Luftvärmepumpar Trollhättan

FH35 Luftvärmepump

Mitsubishi FH35 värmepump

Köp Mitsubishi FH35
KJ35 Luftvärmepump

Mitsubishi KJ35 värmepump

Köp Mitsubishi KJ35
SF35 Luftvärmepump

Mitsubishi SF35 värmepump

Köp Mitsubishi SF35
FH25 Luftvärmepump

Mitsubishi FH25 värmepump

Köp Mitsubishi FH25

Fler luftvärmepumpar

Dra nytta av en luftvärmepump från Svensk Kylservice

Om man väljer att låta installera en luftvärmepump så har man dubbel nytta av sin värmepump eftersom en luftvärmepump kan inverteras på sommaren och istället för att höja temperaturen inomhus, sänka den. Nu är vi svenskar inte särskilt bortskämda med hetta, men det förekommer ändå att vi får användning av A/C om sommaren är varmare än vanligt och håller i sig.


Hur fungerar en komfortvärmepump?

Komfortvärmepumpar, som luft-luftvärmepumpar också kallas, hämtar sin värmeenergi från luften utanför hemmet. Värmen koncentreras i värmepumpen och pumpas in i hemmet. Här i Sverige krävs att man köper an luftvärmepump särskilt anpassad till nordiskt klimat eftersom våra vintertemperaturer kan bli ganska extrema. Hos oss på Svensk Kylservice hittar du det bredaste utbudet av luft-luftvärmepumpar, alla anpassade till kallt klimat. Vi hjälper till med allt från att svara på dina frågor till installation och service av din värmepump.

Luftvärmepumpar pumpar in varm luft i det rum själva pumpen sitter i, så för att dra nytta av en luftvärmepump så krävs en öppen planlösning – eller att man bara behöver värma upp ett enda rum. Övriga rum i ett hus nås inte av luftvärmepumpen. I varma länder är det inte ovanligt att man har en luftvärmepump i varje rum eftersom behovet av kalluft på sommaren är stort och andra lösningar för kalluft inte finns, men här hemma har man i regel större nytta av andra typer av värmepumpar om man har ett stort hus att värma upp.

En väl vald luftvärmepump kan sänka dina uppvärmningskostnader med upp till 60 %.

Luftvärmepumpar

Behöver du hjälp med din värmepump?

kontakta klimatteam värmepumpar