Luft-vattenvärmepumpar Trollhättan

SW75 Luft-vattenvärmepump

Mitsubishi Ecodan Tank Split SW75

Köp Split SW75
SW75-split Luft-vattenvärmepump

Mitsubishi SW75 Split Hydrobox

Köp Split Hydro SW75
W85 Luft-vattenvärmepump

Mitsubishi W85 Ecodan

Köp Mitsubishi W85
NIBE Split 12kw Luft-vattenvärmepump

Nibe Split 12 KW

Köp Nibe Split 12 KW

Fler luft-vattenvärmepumpar

Köp din luft-vattenvärmepump hos Svensk Kylservice

Vi spenderar mycket tid på att efterforskningar de produkter vi tar in för försäljning, så du kan alltid vila tryggt i att de luft-vattenvärmepumpar du köper från Svensk Kylservice håller marknadens absoluta toppkvalitet. Vi har extremt hårda krav på våra produkter och begränsar vårt utbud till märken vi vet är pålitliga. Du finner bl.a. NIBE och Mitsubishi i vårt sortiment.


Ett allmänt gångbart alternativ

En luft-vattenvärmepump är ett val som många kan ha både råd med och stor nytta av, det är kanske den värmepump som är mest allmänt gångbar. Det som krävs för att en luft-vattenvärmpump ska kunna bli aktuell är att huset du bor i redan har ett vattenburet uppvärmningssystem. Bergvärme är eventuellt det långsiktigt bästa alternativet, men kostar mycket pengar, och då menar vi att luft-vattenvärmepumpar är det näst bästa alternativet – och mycket billigare.

Olika hus ser olika ut, är byggda på olika vis med olika material. Det finns allt flera saker att ta hänsyn till när man väljer sin värmepump. Bostadsytan och läget på huset är alltid viktiga faktorer.

Lönsamt för alla

Värmekällan i en luft-vattenvärmepump är, liksom för luftvärmepumpen, utomhusluften. Källan är därmed alldeles gratis och förnybar och ett utmärkt val för den som bryr sig om miljön och framtiden – och den egna plånboken. Luft-vattenvärmepumpens effektivitet gör att den snabbt betalar av sig, man kan få ner sina uppvärmningskostnader med så mycket som 80 % med hjälp av en luft-vattenvärmepump! Slår man ut det är investeringen snart avbetalad.

Välkommen att diskutera dina behov med oss!

luft-vattenvärmepumpar

Behöver du hjälp med din värmepump?

kontakta klimatteam värmepumpar